Huisarts Den Haag

Huisarts Statenkwartier

Bent u op zoek naar een huisarts in het Statenkwartier? Dokter Verstappen is uw ideale huisarts in Den Haag. Iedere patiënt is anders en dat weten wij. Onze persoonlijke, open benadering en betrokkenheid kenmerken onze huisartsenpraktijk. Wilt u direct contact? Bel dan 070-3630620.

Als huisarts in het Statenkwartier zijn wij altijd om de hoek. U kunt bij ons terecht met verschillende medische klachten. Zo zijn wij gespecialiseerd in studentenzorg, sportgeneeskunde en orthopedie. Preventieve zorg is een belangrijke specialisatie in onze praktijk. Voorkomen is beter dan genezen en wij helpen u graag om zo gezond mogelijk te blijven.

Uw huisarts in het Statenkwartier

Als goede zorgverlener verrichten wij verschillende onderzoeken en behandelingen. U kunt bij ons terecht voor onder andere longfunctietesten, wondverzorging en (24-uurs) bloeddrukmetingen. Een snelle behandeling is belangrijk en dankzij onze medische expertise kunnen wij u op een eigen manier behandelen. Geen standaardbehandeling, maar echte zorg die helemaal bij uw situatie past.

Voor spoedzorg bent u bij Dokter Verstappen aan het juiste adres, niet voor niets noemen onze patiënten ons hun ideale huisarts in het Statenkwartier. Wij helpen u ook graag op momenten dat u net even dat beetje extra zorg nodig heeft, ook als het om preventieve zorg gaat. Wij zijn een huisarts voor iedereen, van kinderen tot ouderen en van studenten tot professionele sporters.

Bereik uw huisarts in het Statenkwartier

Bent u op zoek naar een goede huisarts in het Statenkwartier? U kunt ons bereiken via 070-3630620 of dokter@dokterverstappen.nl. Bij contact vragen wij vaak naar uw symptomen, zodat wij u zo spoedig mogelijk met de juiste zorg van dienst kunnen zijn.

Gaat het om een medisch probleem die door andere professionele medische experts kan worden opgelost? Wij werken samen met vele partners binnen de zorg om u te helpen zo snel mogelijk gezond te worden. Zo kunnen wij u doorverwijzen naar medische experts, bijvoorbeeld op gebied van het houdings –en bewegingsapparaat.

 

 

Mobiele versie afsluiten