Huisarts Den Haag

Huisarts Sweelinckplein

Kampt u op dit moment met medische klachten? Huisarts Verstappen is gevestigd aan het Sweelinckplein, een goed te bereiken locatie in Den Haag. Bent u direct op zoek naar de juiste zorg? Dan kunt u ons bereiken op 070-3630620.

U bent bij Huisarts Verstappen aan het juiste adres voor de beste medische zorg. Wij zijn gespecialiseerd in orthopedische, cardiologische en sportgeneeskundige zorg. Een gezond mens is een gelukkig mens en wij doen er alles aan om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer gezond bent. Als huisarts aan het Sweelinckplein zijn wij eenvoudig te bereiken, of u nu met de auto, de fiets of het openbaar vervoer komt.

Uw ideale huisarts aan het Sweelinckplein

Wij weten hoe belangrijk het is om iedere patiënt op eigen wijze te behandelen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, open communicatie en betrokkenheid. Geen enkele patiënt is hetzelfde en dat betekent dat de mate van zorg ook bij iedereen verschilt. Daarom behandelen wij iedere patiënt op de juiste manier en doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk gezond te krijgen en te houden.

U kunt bij Huisartsenpraktijk Verstappen terecht voor verschillende onderzoeken en behandelingen. Zo voeren wij onder andere de volgende onderzoeken uit: sportmedisch onderzoek, health checks en longfunctieonderzoek.

Bereik uw huisarts aan het Sweelinckplein

Het is belangrijk om altijd snel toegang te hebben tot de juiste zorg en daar helpen wij u graag bij. U kunt ons bereiken op 070-3630620. Gaat het om een spoedgeval? Bel dan 070 – 3920275. Liever contact via e-mail? Huisartspraktijk Verstappen is ook bereikbaar via dokter@dokterverstappen.nl.

 

Mobiele versie afsluiten