Goede huisarts Den Haag

Als u op zoek bent naar een goede huisarts in Den Haag dan bent u bij Huisartsenpraktijk Verstappen aan het juiste adres. Wilt u direct contact omdat u medische klachten of vragen heeft? Dan kunt u ons bereiken op 070-3630620.

Huisartsenpraktijk Verstappen is gespecialiseerd in zorg op het gebied van sportgeneeskunde, orthopedie, cardiologie en preventie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor studentenzorg en preventie sportgeneeskunde. Met onze medische expertise kunnen wij vrijwel alle klachten op de juiste wijze behandelen. En dat doen wij bij iedere patiënt op een unieke manier.

Een goede huisarts in Den Haag

Wij verwelkomen u graag in onze goede Huisartspraktijk. Geen enkele patiënt is hetzelfde en dat weten wij. De zorg moet voor iedere patiënt op zijn of haar manier worden samengesteld. U krijgt bij ons daarom nooit een standaardbehandeling. Wij luisteren naar uw klachten, bekijken uw symptomen en geven u zo snel mogelijk medisch advies om problemen en symptomen te voorkomen. Door open communicatie, een persoonlijke benadering en betrokkenheid doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk gezond te krijgen en te houden.

Dankzij onze medische partners kunnen wij u altijd naar de juiste professional doorsturen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een fysiotherapeut? Dan sturen wij u graag door naar een van de specialisten in ons netwerk. Wij sturen u uitsluitend door naar medische professionals die u dezelfde persoonlijke zorg kunnen bieden als wij.

Bereik uw huisarts in Den Haag

Bij onze huisartsenpraktijk staat een goede bereikbaarheid hoog in het vaandel. U kunt ons bereiken via 070-3630620 of dokter@dokterverstappen.nl. In geval van spoed kunt u contact opnemen via 070 – 3920275.