Huisarts Duinoord

Bent u op zoek naar een goede huisarts in Duinoord? Dan bent u bij Huisartsenpraktijk Verstappen aan het juiste adres. Onze persoonlijke benadering en uitstekende zorg zijn de ideale combinatie voor uw gezondheid. Wilt u direct contact met ons opnemen? U kunt ons telefonisch bereiken via 070-3630620.

Als huisarts in Duinoord zijn wij eenvoudig te bereiken. Zo heeft u altijd snel toegang tot de juiste zorg die past bij uw medische klachten en uw gezondheidssituatie. Wij zijn gespecialiseerd in orthopedische, cardiologische en preventieve zorg. U kunt bij onze huisartsenpraktijk in Duinoord ook terecht voor studentenzorg en sportgeneeskunde.

Uw ideale huisarts in Duinoord

Altijd bereikbaar en altijd om de hoek. Dankzij onze centrale ligging zijn wij gemakkelijk bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Op het gebied van zorg hebben wij u veel te bieden. Wij weten dat geen enkele patiënt hetzelfde is en dat u met medische klachten komt die wij serieus moeten nemen. Dankzij onze persoonlijke benadering, onze betrokkenheid en open communicatie kunnen wij u altijd van de beste zorg voorzien.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderzoeken en behandelingen, zoals een sportmedisch onderzoek, health checks, hartonderzoek (ECG) en longfunctieonderzoek. Dankzij onze expertises kunnen wij u bij een groot aantal medische zaken op de beste manier zorg verlenen.

Bereik uw huisarts in Duinoord

Bent u een nieuwe patiënt of wilt u contact met ons opnemen over medische klachten? Dan kunt u ons eenvoudig telefonisch bereiken via 070-3630620. Gaat het om een spoedgeval en wilt u snel contact? Dan kunt u onze spoedgevallenlijn bereiken op 070 – 3920275. Heeft u liever eerst via e-mail contact? Stuur uw e-mail naar dokter@dokterverstappen.nl.

Wij zijn een ideale praktijk voor de beste zorg en kunnen u altijd doorverwijzen naar medische professionals voor vervolgbehandelingen en -onderzoeken. Zo bieden wij u samen met onze partners de beste zorg en helpen wij u bij iedere stap die u neemt om aan uw gezondheid te werken.